Onze Klassiekers 

 

Voorgerechten

Salade Blasius (gerookte eendenborst en scampi)

Carpaccio van rund

Dagsoep

Scampi in de look

Garnaalkroketten

Kaaskroketten

Gevogeltekroketten 

Zwezerikkroketten

 

Elk voorgerecht kan als hoofdgerecht verkregen worden +8.50 euro

 

Hoofdgerechten

Vissersbord

In hoeveboter gebakken zeetongetjes

Pasta scampi in witte wijnsaus

Gebakken zalm met mosterdsausje

Steak chamignon/ peper/ roquefort/ béarnaise

Cote à l'os per 2 personen

 

Alle gerechten worden geserveerd met frietjes, pasta of aardappelen.

Gelieve bij meer dan 4 personen per tafel te groeperen.

 

Nagerechten

Coupe brésillienne 

Dame Blanche

Warme appeltaart met vanille-ijs

Sorbets

Eiwitgebakjes met vanille-ijs en chocoladesaus

Coupe advokaat

Sabayon